Je wilt een eigen herkenbare signature stijl ontwikkelen, taarten met meer verrassende elementen. Vogue-waardig,Stijlvol, edgy met een high-end uitstraling die klanten dat wauw-moment bezorgt.
Je bent best goed in wat je doet
Je maakt prachtige taarten,je klanten zijn blij.
Maar achter de schermen voelt het als trekken aan een dood paard.
Je wilt meer..
Je weet dat er meer in zit.
Je werkt hard, maar winst blijft uit.
Je wilt meer variatie, meer uniekere ideeën.
Je socials kosten bakken tijd, maar leveren weinig op.
En eerlijk? Je hebt geen idee waar je het precies voor doet.
Jij bent niet zomaar een bakker. Jij bent een creatieve bakster—iemand die weet dat je talent méér waard is dan een vriendenprijsje maar voelt je onzeker over je prijsstrategie omdat ze niet zeker weet of je werk écht premium genoeg is.
al veel video’s en tutorials gevolgd, maar elke instructeur leert iets anders. Er is geen één duidelijke, bewezen methode die je een compleet systeem biedt.
uit het hoekje van de hobbyisten en doorstromen naar die unieke cakedesigner die bekend staat om haar mooie producten en daar ook een correcte prijs voor mag vragen
Niet pas na jaren buffelen. Niet als je eerst “door die moeilijke beginfase heen moet”. Dat is onzin.
Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je hebt alleen de juiste stappen nodig—om te kunnen creëren én winstgevend te zijn.
Wat ik zie? Te veel talentvolle bakkers die jarenlang aanrommelen zonder plan.
Geen goede receptuur, geen systemen, geen richting. Ze blijven proberen, hopen, ploeteren…
En stoppen uiteindelijk, omdat het simpelweg niet vol te houden is.
Dat kan anders. Dat móet anders.
Dit is de enige cursus waarin je de systemen leert om slimmer te werken van een ervaren cakedesigner
Je bent klaar met die tussenfase.
Je wilt helderheid. Focus.
Je wilt trots zijn op je taarten, jouw creaties. Stevig achter je merk staan, en voelen dat elke opdracht écht iets doet—bijdraagt aan wat je aan het bouwen bent.
Niet dat het je alleen maar tijd kost. Of energie. Of momenten met de mensen die er echt toe doen.
En dat keerpunt?
Dat begint nu.
Stijlvolle en unieke creaties
Botercreme en cake recepten die werken
Werkboeken, video's en templates voor jouw workflow
“Hier een berichtje van een doorgewinterde bakker. Ik heb wederom heel veel van je geleerd., Bij jou lijkt het altijd gemakkelijk, maar ik weet nu hoe dat kan” Het is geen trucje, maar gewoon een stappenplan! Thanks daarvoor
” Je hebt me aan het nadenken gezet… Ik wil altijd alle soorten taarten kunnen aanbieden, maar ik ga het nu over een andere boeg gooien.”
Heb je meer informatie nodig?
Wellicht heb je nog wat vragen over de Academy of over een specifiek aanbod. Lees eerst de veel gestelde vragen even door. Het kan zijn dat jouw vraag hier al beantwoord wordt.